Moldova pe înțelesul tuturor

CRT Dacia

CRT Dacia – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, este o organizație neguvernamentală care, prima, a lansat în Moldova conceptul centrelor de tineret și l-a dezvoltat ca un model de succes în domeniul implementării politicilor de tineret. La nivel de participare civică, Centrul DACIA, facilitează implicarea tinerilor în procesul educațional, asigură tutela Consiliului Local al Tinerilor din municipiul Soroca și a facilitat crearea Consiliului Raional al Tinerilor Soroca, ca o structură reprezentativă a tinerilor la nivel de raion. Recent Centrul DACIA și-a lărgit spectrul de activitate la nivel rural, deschizând trei filiale în comunitățile Rublenița, Căinarii Vechi și Vărăncău.
Organizația deține secretariatul Consiliului Raional de Participare, este membrul Coaliției Naționale ”Viața fără Violență în Familie” și a Rețelei Naționale ale Prestatorilor de Servicii Prietenoase Tinerilor din Republica Moldova.
Centrul DACIA deține un rol specific în municipiul Soroca, unde a fost constituită Coaliția Locală pentru Transparența Bugetară, iar organizația și-a asumat rolul de lider asigurând secretariatul coaliției.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată